Σχετικά με εμάς

Στον κόσμο των λουλουδιών, κάθε στιγμή μετράει. Είναι οι αρώματα, τα χρώματα και η φρεσκάδα που μετατρέπουν τις στιγμές σας σε αξέχαστες. Εδώ, στο Angels’ Flowers είμαστε αφοσιωμένοι στο να φέρουμε την ομορφιά της φύσης σε κάθε περίσταση της ζωής σας

Η φιλοσοφία μας

Ο ανθοστολισμός είναι περισσότερο από μια δουλειά για εμάς, είναι τέχνη. Κάθε μπουκέτο που δημιουργούμε είναι μια μοναδική εκδοχή της αγάπης και της φροντίδας που βάζουμε σε κάθε λουλούδι. Κατανοούμε τον τρόπο που τα λουλούδια μπορούν να μεταμορφώσουν μια στιγμή σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Κάθε λουλούδι λέει μια ιστορία, και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σας να αφηγηθείτε τη δική σας. Είτε είναι ένα χαρούμενο γεγονός είτε μια στιγμή θλίψης, τα λουλούδια μας μεταφέρουν συναισθήματα και συντροφεύουν σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας.

Εξαιρετική Εμπειρία Πελατών

Στο Angels’ Flowers καταλαβαίνουμε τη σημασία της ποιότητας και της εξυπηρέτησης. Είναι γι’ αυτό που προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία πελατών, από την επιλογή των λουλουδιών μέχρι την παράδοση στην πόρτα σας. Το αφήγημά σας είναι σημαντικό για εμάς και κάνουμε τα πάντα για να το κάνουμε πραγματικότητα.

Εκτός από την παράδοση μοναδικών μπουκετών, συνεργαζόμαστε επίσης με επιχειρήσεις και διοργανώνουμε εκδηλώσεις. Είτε πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο που χρειάζεται φρέσκο ανθοστολισμό, είτε για έναν γάμο ή μια εορταστική στιγμή, είμαστε εδώ για να δώσουμε ζωή στις εκδηλώσεις σας.

Από τα γενέθλια και τις επετείους μέχρι τα βαπτίσια και τις δύσκολες στιγμές, οι ιδιωτικές εκδηλώσεις είναι σημαντικές στιγμές στη ζωή. Ο ανθοστολισμός μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τις γιορτάσετε με στιλ και αξιοπρέπεια. Δημιουργούμε λουλουδένιες διακοσμήσεις που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα και τον χαρακτήρα της εκάστοτε στιγμής.

Το Angels’ Flowers είναι ένα ανθοπωλείο, εργαστήριο και χώρος λιανικής πώλησης λουλουδιών με επικεφαλής τη Μαλαματένια Μαρκοζάννες. Το ανθοπωλείο μας ειδικεύεται στην παραγωγή πραγματικά πρωτότυπων, καινοτόμων σχεδίων λουλουδιών για εκδηλώσεις, βαπτίσεις και γάμους.

Μαλαματένια Μαρκοζάννες

η ιδιοκτητρια / ανθοδετρια

Η Μαλαματένια Μαρκοζάννες, η καρδιά και η ψυχή πίσω από το Angels’ Flowers στην μαγική Σαντορίνη. Έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο αγαπητά ανθοπωλεία του νησιού, γνωστή για την αφοσίωσή της στα λουλούδια και την ενθουσιώδη δημιουργικότητά της.

Η Μαλαματένια έχει μια μακρόχρονη ιστορία στον κόσμο των λουλουδιών και αυτή η εμπειρία αντανακλάται στην τέχνη της. Είναι γνωστή για την ικανότητά της να δημιουργεί ανθοστολίσματα που αναδεικνύουν την ομορφιά της φύσης και τον αυθεντικό χαρακτήρα κάθε στιγμής.

Στο Angels’ Flowers, η Μαλαματένια χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα λουλούδια και υλικά υψηλής ποιότητας για τις δημιουργίες της. Κάθε ένα από τα έργα της είναι μια μικρή τέχνη, μια ζωντανή πανέμορφη έκφραση της αγάπης της για τα λουλούδια και την αφοσίωσή της στην δημιουργία.

Με πολυετή εμπειρία στον γάμο και τη βάπτιση, η Μαλαματένια έχει καθιερώσει τον εαυτό της ως μία από τις πιο εξειδικευμένες ανθοδέτρια στην περιοχή. Οι δημιουργίες της αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα των γεγονότων, δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Στο Angels’ Flowers, η αγάπη για τα λουλούδια συναντά τον επαγγελματισμό, και το αποτέλεσμα είναι πάντα κάτι πέραν της φαντασίας. Είμαστε υπερήφανοι που σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον μαγικό μας κόσμο των λουλουδιών και να μοιραστείτε μαζί μας την ομορφιά και τον ενθουσιασμό για αυτό που κάνουμε.