Καλώς ήρθατε στο ανθοπωλείο Angels Flowers στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περίσσας. Βασική μας φιλοσοφία αποτελεί η δύναμη που έχουν τα λουλούδια να ομορφύνουν τη μέρα οποιουδήποτε ανθρώπου και να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή. Το ανθοπωλείο μας “Angels’ Flowers” είναι καθημερινά κοντά σας και σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε χαμόγελα ευτυχίας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με φρέσκα λουλούδια και ξεχωριστές υπηρεσίες στολισμού, διακόσμησης και σχεδιασμού εκδηλώσεων.

Facebook
Instagram

ΓΑΜΟΣ

Γάμος

Οι Angel’s Flowers, αναλαμβάνουν την οργάνωση του γάμου σας, ώστε να απολαύσετε μια ξεκούραστη και αξέχαστη ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ιδεών για τον γάμο σας, ενώ θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την τέλεια εκδήλωση που θα σας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Γάμος

Οι Angel’s Flowers, παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για το στυλ και τη διακόσμηση του γάμου σας καθώς μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους.

Γάμος

Η λεπτομερής επιμέλεια και επιλογή των λουλουδιών θα δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα καθώς μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά στη διακόσμηση του γάμου σας.

Γάμος

Το προσκλητήριο είναι η πρώτη εικόνα που έχουν οι καλεσμένοι για το γάμο σας, εμείς αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτυπώσεων προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τον σχεδιασμό και την παραγωγή προσκλητηρίων καθώς και άλλων εκτυπωτικών υλικών για τον γάμο σας.

Γάμος

Μεγάλη ποικιλία με προϊόντα που θα προσθέσουν μία ξεχωριστή πινελιά στο γάμο σας. Ανακαλύψτε τις όμορφες μπομπονιέρες και τα πρωτότυπα δώρα που έχουμε για εσάς και εκφράστε την εκτίμησή σας στους καλεσμένους σας.

Γάμος

Σετ κουμπάρου ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίζει. Επιλέξτε αυτό που αντιπροσωπεύει το στυλ και το ύφος του γάμου σας καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

BETTER TOGERHER

Εμπιστευτείτε μας την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας...

Προταση συνεργασιασ

Συμπληρώστε την φόρμα σχετικά με την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε για εσάς…