Καλώς ήρθατε στο ανθοπωλείο Angels Flowers στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περίσσας. Βασική μας φιλοσοφία αποτελεί η δύναμη που έχουν τα λουλούδια να ομορφύνουν τη μέρα οποιουδήποτε ανθρώπου και να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή. Το ανθοπωλείο μας “Angels’ Flowers” είναι καθημερινά κοντά σας και σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε χαμόγελα ευτυχίας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με φρέσκα λουλούδια και ξεχωριστές υπηρεσίες στολισμού, διακόσμησης και σχεδιασμού εκδηλώσεων.

Facebook
Instagram

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Βάπτιση

Με την υπηρεσία wedding proposal planning παρέχουμε εξειδικευμένη βοήθεια στους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια μοναδικη πρόταση γάμου στον σύντροφό του.

Βάπτιση

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στον σχεδιασμό της πρότασης γάμου που ονειρεύεστε να κάνετε στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας.

Βάπτιση

Η υπηρεσία του ανθοστολισμού προσφέρει εξειδικευμένο σχεδιασμό και διακόσμηση με ανθοκομικά στοιχεία για την πρόταση γάμου που πάντα ονειρευόσασταν.

Forever Starts Here

Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Αναζητάτε έναν τρόπο να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας και να του δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς; Η διοργάνωση μιας πρότασης γάμου είναι η τέλεια ευκαιρία για αυτό.
Οι Angels Flowers, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μία αξέχαστη εμπειρία για τον αγαπημένο σας. Συνεργαζόμαστε στενά ώστε να δημιουργήσουμε την τέλεια πρόταση γάμου, αντανακλώντας την προσωπικότητά σας και τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της στιγμής.
Με τη συνεργασία μας, μπορείτε να προσαρμόσετε την πρότασή σας στα δικά σας γούστα και προτιμήσεις, δημιουργώντας έναν μοναδικό ανθοστολισμό, προσθέτοντας και άλλα διακοσμητικά στοιχεία που θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα για την πρότασή σας.

 

Η ομάδα του Angels Flowers συνεργάζεται στενά με τον πελάτη για να δημιουργήσει μια πρόταση γάμου που θα αντανακλά την προσωπικότητα του ζευγαριού και το ξεχωριστό της στιγμής. Μπορεί να περιλαμβάνει λουλούδια, διακοσμητικά, κεριά, φωτιστικά ή άλλα στοιχεία που θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα για την πρόταση γάμου.

Η υπηρεσία μας αυτή είναι σχεδιασμένη για να κάνει την πρόταση γάμου μοναδική και αξέχαστη, προσφέροντας στους ερωτευμένους μια ρομαντική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη για πάντα.

Πρόταση συνεργασιασ

Συμπληρώστε την φόρμα σχετικά με την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε για εσάς…