Τρόποι πληρωμής

Για την πραγματοποίηση αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο χρήστης πρέπει να ολοκληρώσει την εγγραφή του δίνοντας τα στοιχεία του (π.χ. e-mail, όνομα, επίθετο, διεύθυνση, περιοχή, νομός, Τ.Κ., χώρα και τηλέφωνό σας, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα δεδομένα αυτά η Επιχείρηση  τα χρησιμοποιεί για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, δηλαδή για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, με την πώληση των προϊόντων και την παράδοση αυτών στη διεύθυνση που μας δηλώνετε, καθώς και για την πραγματοποίηση της πληρωμής εκ μέρους σας. Για την επιλογή των προϊόντων μπορεί να περιηγηθεί στις κατηγορίες και να προσθέσει τα προϊόντα που θέλει με την χρήση του κουμπιού «προσθήκη» στο «Καλάθι». Στο e-shop μας υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών είτε από απλούς επισκέπτες είτε από επισκέπτες που είναι εγγεγραμμένα μέλη μέσω του ατομικού τους λογαριασμού. Θα αποστείλουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (“e-mail”) σας τη γνωστοποίηση παραλαβής και εκτέλεσης της παραγγελίας από την μεταφορική εταιρεία ή θα χρησιμοποιήσουμε τόσο το e-mail σας όσο και το τηλέφωνό σας για να σας αποστείλουμε μήνυμα σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στην εκτέλεση της παραγγελία σας ή για να επικοινωνήσει μαζί σας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα σε περίπτωση που χρειασθεί και για οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία μαζί σας ή ειδοποίηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στους Όρους Χρήσης (λάθος τιμή, καθυστέρηση αποστολής κτλ.).

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει και τηλεφωνική παραγγελία. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται στο τηλέφωνο (+30)2286081557 και είναι απαραίτητο το τηλέφωνο του παραλήπτη. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για εξακρίβωση στοιχείων και για τη συμφωνία διαδικασίας της παράδοσης. Απαραίτητο επίσης είναι το τηλέφωνο και το e-mail του αποστολέα έτσι ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί του και ηλεκτρονικά σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στην περίπτωση που η παραγγελία γίνει με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση angels_flowers@outlook.com

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με:

  • Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας μέσω i-ban στην τράπεζα

Πειραιώς στο ΙΒΑΝ GR8501713600006360142245777  γράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία. Για να είναι έγκυρη η παραγγελία  και να μπορεί να εκτελεστεί πρέπει η απόδειξη κατάθεσης να αποστέλλεται με e-mail στη ηλεκτρονική διεύθυνση  angels_flowers@outlook.com 

  • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Όλες οι on-line πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας  γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (“secure”) περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας μας, ήτοι την Τράπεζα  Πειραιώς ή στην PIRAEUS BANK E COMMERCE. Εκεί, θα πρέπει να χορηγήσετε για το σκοπό της πληρωμής το είδος και αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, τον κωδικό CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία στην ασφαλή (“secure”) φόρμα παραγγελίας. Οι συναλλαγές προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας RSA Encryption, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Η Επιχείρηση δεν λαμβάνει γνώση ούτε τηρεί οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο σχετικό με τα στοιχεία πληρωμής παρά μόνο λαμβάνει γνώση της επιτυχούς ή μη ολοκλήρωσης της συναλλαγής, για προφανείς σκοπούς εξυπηρέτησης και εκτέλεσης της παραγγελίας.

Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δε γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας , αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

  • Με αντικαταβολή, δηλαδή με μετρητά κατά την παράδοση.

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται αυθημερόν εκτός αν ο πελάτης επιθυμεί άλλη μέρα.