Καλώς ήρθατε στο ανθοπωλείο Angels Flowers στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περίσσας. Βασική μας φιλοσοφία αποτελεί η δύναμη που έχουν τα λουλούδια να ομορφύνουν τη μέρα οποιουδήποτε ανθρώπου και να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή. Το ανθοπωλείο μας “Angels’ Flowers” είναι καθημερινά κοντά σας και σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε χαμόγελα ευτυχίας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με φρέσκα λουλούδια και ξεχωριστές υπηρεσίες στολισμού, διακόσμησης και σχεδιασμού εκδηλώσεων.

Facebook
Instagram

ΒΑΠΤΙΣΗ

Βάπτιση

Οι Angel’s Flowers, αναλαμβάνουν την οργάνωση της βάπτισης του μωρού σας, ώστε να απολαύσετε μια ξεκούραστη και αξέχαστη ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ιδεών για την βάπτιση του παιδιού σας, ενώ θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την τέλεια εκδήλωση που θα σας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Βάπτιση

Οι Angel’s Flowers, παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για την επιλογή του θέματος, της τοποθεσίας, το στυλ και τη διακόσμηση της βάπτισης του παιδιού σας καθώς μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα μαγέψει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Βάπτιση

Η λεπτομερής επιμέλεια και επιλογή των λουλουδιών θα προσδώσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα καθώς μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά στη διακόσμηση της βάπτισης του παιδιού σας.

Βάπτιση

Το προσκλητήριο είναι η πρώτη εικόνα που έχουν οι καλεσμένοι για την βάπτιση του παιδιού σας, εμείς αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτυπώσεων προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τον σχεδιασμό και την παραγωγή προσκλητηρίων καθώς και άλλων εκτυπωτικών υλικών για την βάπτιση του μικρού σας.

Βάπτιση

Εκφράστε την εκτίμησή σας στους καλεσμένους σας επιλέγοντας μπομπονιέρες και πρωτότυπα δώρα μέσα από την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρουμε και προσθέστε μία ξεχωριστή πινελιά στη βάπτιση του παιδιού σας.

Βάπτιση

Ολοκληρωμένες λύσεις για το πακέτο βάπτισης που προσφέρει ο νονός / νονά στο βαφτιστήρι. Επιλέξτε αυτό που αντιπροσωπεύει το στυλ και το ύφος της βάπτισης του παιδιού σας καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ

Εμπιστευτείτε μας για μία από τις ομορφότερες στιγμές της οικογένειά σας...

Πρόταση συνεργασιασ

Συμπληρώστε την φόρμα σχετικά με την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε για εσάς…